Bergman Clinics

Bouwmanagement / Huisvestingadvies / Zorghuisvesting

PROJECT / Ontwikkeling Bergman Clinics Braillelaan 10 Rijswijk / Rijswijk

Bergman Clinics start uitbreidings-nieuwbouw voor haar orthopedische focuskliniek in Rijswijk

Activ Vastgoed is trots op deze fraaie en duurzame ontwikkeling in Rijswijk. Namens Bergman Clinics zijn wij gestart met de realisatie van een nieuw pand voor haar orthopedische focuskliniek aan de Braillelaan 10 in Rijswijk. Het pand zal eind 2019 worden opgeleverd.

In de zomer van 2017 is Bergman Clinics gestart met het aanbieden van orthopedische zorg in de regio Den Haag met een team van zes ervaren orthopedisch chirurgen. Op jaarbasis ontvangt deze kliniek inmiddels meer dan 8.000 cliënten voor behandelingen aan het bewegingsapparaat. Vanwege de sterk groeiende vraag wordt de bestaande focuskliniek uitgebreid met een nieuw gebouw tegenover de huidige kliniek. Een luchtbrug zal de twee gebouwen verbinden.

Activ Vastgoed is verantwoordelijk voor het gehele vastgoed- en bouwmanagementproces. Het schrijven van het PvE, de aan- en verkoop van het pand en verantwoordelijk voor de gehele directievoering.

Na oplevering biedt deze focuskliniek vier state-of-the-art ‘Klasse I’ operatiekamers, twintig polikamers, vijfenveertig eenpersoonskamers voor verblijf en een fysiotherapieruimte. Daarnaast zal de kliniek beschikken over een eigen restaurant en meer dan honderd parkeerplaatsen.