Webhelp

Vastgoed

PROJECT / Webhelp Delftse Poort Rotterdam / Rotterdam

Webhelp heeft een huurovereenkomst gesloten in Delftse Poort welke in eigendom is van het CBRE Dutch Office Fund. voor circa 1.700 m² kantoorruimte en 5 parkeerplaatsen.

De Delftse Poort is een grootstedelijk kantoorgebouw in het hart van het Rotterdam Central District direct gelegen aan het CS van Rotterdam. Delftse Poort wordt momenteel getransformeerd tot full service multi-tenant gebouw en biedt kantoorruimte aan uiteenlopende doelgroepen zoals gevestigde corporates, ambitieuze startups, ondernemers, MKB bedrijven en non-profit organisaties waarbinnen eersteklas, maar tegelijkertijd laagdrempelige, dienstverlening centraal staat.

Webhelp heeft zich ontwikkeld tot een internationale speler op het gebied van Business Process Outsourcing (BPO) met maar liefst 40.000 medewerkers. Webhelp is specialist in customer experiences via alle kanalen, telefonie, social media, chat en webcare. Voor Webhelp is de grote kolomvrije vloer voorzien van computervloer ideaal voor hun open werkconcept.

Activ heeft Webhelp in het gehele aanhuurproces geadviseerd. De Mik Bedrijfshuisvesting, collegiaal met CBRE belast met de verhuur van Delftse Poort behartigde de belangen van verhuurder.