Vakkundig

‘Een gedegen kennisinstituut welke uitstekend overzicht weet te houden en projectmanagement samen met de klant uitvoert’
Bart Malenstein – Bergman Clinics

Creatief

‘Met een zeer creatieve insteek denken ze mee aan elke project. Echt onderscheidend in een wereld van spierballen en kemphanen’
Philip Kok – The Valley

Oplossingsgericht

‘Autonoom opererend en wanneer nodig ook zeer besluitvaardig. Financieel bewust en zeer oplossingsgericht. Echte teamspelers’
Chris Gaasbeek – Opella

Betrouwbaar

‘Mijn probleem werd ook hun probleem. Activ bleef zoeken naar kansen met de blik van de ondernemer’
Jak Dekker – Equipe

Verbinder

‘Activ weet de verbinding te leggen tussen de zorgwereld en de bouwwereld. Zeer deskundig, open en integer.’
Sander Datema – ZGAO

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers

Hieronder vindt u een selectie van onze opdrachtgevers.

Stadium Capital Partners

Activ Vastgoed heeft ons begeleid bij het verbouwingsproject van onze nieuwe kliniek in Eindhoven. Op constructieve en plezierige wijze hebben zij het project ondersteund vanaf tekening/aanbesteding tot en met oplevering en nazorg. Activ bleek een hele betrouwbare en professionele partner te zijn die zich enorm ingespannen heeft om dit lastige traject tot een succesvol einde te brengen. Ze hebben veel expertise in huis, ze hebben de onderhandelingen mee gevoerd en de bouw volledig begeleid. Ze hebben ons daarbij heel goed ontzorgd maar ze hebben daarbij ook heel nadrukkelijk onze belangen behartigd. De samenwerking is altijd plezierig en constructief geweest en met elkaar hebben we een fantastisch project gerealiseerd, waarvoor ik ze zeer erkentelijk ben.

Equipe Zorgbedrijven, Jos Groenen

Dirk ondersteunt Opella in uitvoerende zin op het gebied van vastgoed. Dirk is een open, deskundige en toegewijde expert die in de wereld van techniek sociaal vaardig stuurt met verschillende partijen en daarmee goede resultaten bereikt. Een prima partner!

Opella, Kars Hazelaar

Wij stonden voor de opgave om in zeer korte tijd van enkele maanden een nieuwe locatie te selecteren, aan te huren en te verbouwen. Activ vastgoed/bouwmanagement heeft in alle fasen van dit project uitstekend werk geleverd waardoor wij binnen de gestelde tijd en binnen budget en naar volle tevredenheid van alle medewerkers ons nieuwe pand konden betreden.

Anago, Thomas de Nooij, Directeur

Samen met Activ Vastgoed hebben wij de afgelopen 1,5 jaar nagenoeg alle contracten van de door ons gehuurde panden opnieuw uit onderhandeld. Daarnaast heeft Activ Vastgoed ons ondersteund bij de aanhuur van een tweetal nieuwe locaties. Niet alleen zijn de daarbij bereikte resultaten naar onze volle tevredenheid maar ook de pragmatische wijze waarop Activ haar brede deskundigheid inzet en de zeer directe communicatie zijn ons uiterst positief opgevallen.

Webhelp, Erwin Mekking

Wij hebben voor de begeleiding en aansturing van onze bouwprojecten gekozen voor een betrouwbare partner met veel kennis en ervaring. Bij Activ vastgoed/bouwmanagement ben je volledig ontzorgd maar blijf je uitstekend geïnformeerd over de voortgang van de projecten. Zij stellen zich werkelijk op alsof ze volledig budgetverantwoordelijk zijn. Ik ben over onze samenwerking uiterst tevreden!

Bergman Clinics, Bart Malenstein

Activ Vastgoed is met haar rijke ervaring en expertise een professionele partner gebleken als het gaat om het vinden van geschikte huisvesting. Van het selecteren van een locatie tot en met de onderhandeling nemen zij veel werk uit handen. Daarnaast heeft hun handelingswijze zich vertaald in financieel voordeel. Hun aangename werkwijze tezamen met creatieve ideeën als het gaat om de verbouwing en inrichting heeft geresulteerd in een professionele werkomgeving waar we jaren mee vooruit kunnen.

Inqar, Ruben Lems

Een duidelijk en betrouwbaar bedrijf. Met het ontwerp en de uitvoering hebben zij de voor ons gewenste huisvesting gecreëerd.

Maxxam, Sietze Zweers

We hebben Activ Vastgoed verzocht ons bij te staan in de heronderhandeling van de huurovereenkomst van ons kantoorpand. De mannen van Activ Vastgoed hebben dat op voortvarende en overtuigende wijze opgepakt. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Rijssenbeek Advocaten – Mr. H.J.G. Braakhuis