Feestelijke opening Musis Parc Arnhem

Wethouder Ron König heeft op vrijdag 15 april 2016 het eerste transformatieproject van Mutos City Apartments in Arnhem geopend. Het voormalige kantoorpand is inmiddels getransformeerd tot 29 betaalbare hoogwaardige stadappartementen. Wethouder König benadrukte het belang van de transformaties binnen de gemeente Arnhem. De transformatie van het pand aan de Velperbuitensingel was een groot succes. Alle appartementen zijn binnen 2 maanden verhuurd.

Inmiddels heeft Mutos City Apartments een tweede locatie aangekocht in het centrum van Arnhem (Kortestraat 1). MEI architects is momenteel bezig met het schetsontwerp. Er zullen in totaal 38 stadsappartementen ontwikkeld worden waarvan 5 dakvilla’s. Alle appartementen zullen voor verhuur in aanmerking komen. De oplevering staat gepland medio Q1 2017 aldus Bas Masseur.  Een welkome aanvulling (transformatie) van een beeldbepalend object in het centrum van Arnhem aldus wethouder König.

Na de officiële opening was er met alle genodigde een gezellig samenzijn in Bistro Velvet onder het genot van een hapje en een drankje.