Vakkundig

‘Een gedegen kennisinstituut welke uitstekend overzicht weet te houden en projectmanagement samen met de klant uitvoert’
Bart Malenstein – Bergman Clinics

Creatief

‘Met een zeer creatieve insteek denken ze mee aan elke project. Echt onderscheidend in een wereld van spierballen en kemphanen’
Philip Kok – The Valley

Oplossingsgericht

‘Autonoom opererend en wanneer nodig ook zeer besluitvaardig. Financieel bewust en zeer oplossingsgericht. Echte teamspelers’
Chris Gaasbeek – Opella

Betrouwbaar

‘Mijn probleem werd ook hun probleem. Activ bleef zoeken naar kansen met de blik van de ondernemer’
Jak Dekker – Equipe

Wat zoeken wij
Wegens het toenemend aantal projecten zijn wij voor de afdeling bouwmanagement op zoek naar een werkvoorbereider / assistent projectmanager. Met een enthousiast team van 8-12 mensen werken we aan een grote verscheidenheid aan inspirerende projecten, op diverse schaalniveaus.

Als werkvoorbereider / assistent projectmanager vorm je een team met een projectmanager, ben je (mede)verantwoordelijk voor het installatietechnisch maar vooral bouwkundig uitdenken van (ver)bouwprojecten, nauwkeurige kostenbewaking en controle. Je verzamelt alle relevante informatie van alle betrokken partijen over het gebouw en haar materialisering. Je bent dus niet alleen met de techniek bezig, maar je bent ook de verbindende factor tussen de verschillende partijen.

We zoeken werkvoorbereiders die voldoening halen uit het technisch stroomlijnen van projecten. Samen met de projectmanager ben je ambassadeur voor procesmatig werken en realiseer je een bouwproces en -project waar iedereen trots op kan zijn.

Wat breng je mee
Je staat technisch je mannetje, bent sterk in organiseren en plannen. Je communiceert duidelijk en helder. Bij voorkeur heb je al een aantal projecten zelfstandig uitgewerkt. Ad Hoc werkzaamheden tot complexe processen, jij houdt het overzicht.

Je denkt proactief klantgericht mee en ondersteunt hierin je collega’s. Je vindt het leuk om samen te werken in het team en houdt van structuur. Bij voorkeur woon je in het werkgebied omgeving Arnhem. Verder beschik je over:

I. Een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde.
II. Minimaal 5 jaar werkervaring als bouwkundig werkvoorbereider, werkorganisator of projectvoorbereider, met kennis/interesse in gebouwinstallaties

Wat hebben wij te bieden
Van woon(zorg)concepten en renovaties tot transformaties en grote klinieken. Bij Activ hebben we een groot projectenportfolio. Variatie in je werk is dus geen uitzondering maar regel.
Activ hecht veel belang aan teamspirit. Je werkt met elkaar en ondersteunt elkaar.
Bij Activ verdien je een goed salaris. Het salaris wordt elk jaar naar functioneren aangepast. Daarnaast werken wij landelijk voor inspirerende opdrachtgevers. Bij ons krijg je volop ruimte jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast zorgen wij voor een goede balans tussen werk en privé.

Enthousiast?
Overtuigd van een goede match? stuur dan je cv met motivatie naar Activ Vastgoed B.V. t.a.v. Dorien van den Bor (dorien@activ.nl). Voor vragen kun je contact opnemen met Dorien tel. 0318-413025. We kijken uit naar je sollicitatie!