Ben je werkvoorbereider (installateur of aannemer) en klaar voor de volgende stap?

Ben je werkvoorbereider (installateur of aannemer) en klaar voor de volgende stap?

Ben je al enige jaren werkvoorbereider bij een (bij voorkeur e-)installateur of aannemer en wil je doorgroeien waarbij je je kennis en kunde inzet in álle projectfasen? Schakel dan door en kom ons bouwmanagementteam versterken! Wij zijn namelijk op zoek naar die enthousiaste technische professional die van aanpakken weet.

Wat houdt de functie in?

Als rechterhand van de projectmanager(s) ben je (mede)verantwoordelijk voor de technische uitwerking van een project. Je mag projecten in de meest brede zin van het woord technische uitwerken c.q. begeleiden, van ontwerp tot en met uitvoering. Samen met de projectmanager die jou en het proces aanstuurt vorm je een sterk duo dat namens diverse opdrachtgevers adviseurs en uitvoerende partijen instrueert en aanstuurt om prachtige huisvestingen te realiseren.

Wat ga je doen?

Je neemt gebouwen op, inventariseert en vertaalt de technische wensen van de opdrachtgever overzichtelijk, je stemt de input van de adviseurs op elkaar af tot een compleet vergunnings- en aanbestedingsgereed pakket, je vraagt voor specifieke onderdelen zelf offertes op, je beoordeelt planningen, analyseert en vergelijkt begrotingen en meer-/minderwerk, je bent voor de techniek het aanspreekpunt voor de uitvoerende partijen, houdt toezicht op de bouwplaats, levert het gebouw met de projectmanager op en coördineert de afhandeling van eventuele opleverpunten.

Voldoe je hieraan?

Werk en denk je op HBO-niveau installatietechniek (m.n. elektra) of evt. bouwkunde of heb je enkele jaren soortgelijke werkervaring, beschik je over een gezonde portie praktisch inzicht en zorgvuldigheid, communiceer je goed, ben je een teamplayer die specifieke onderdelen zelfstandig kan en wil oppakken en last but not least wordt je enthousiast van deze unieke kans? Neem dan contact met ons op!
Vind je deze baan interessant en herken je jezelf in bovenstaand verhaal? Heb je nog vragen? Stuur je vragen en/of je verhaal naar dorien@activ.nl.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. Hopelijk tot binnenkort!